PALVELUMME

Keski-Rakenne Oy

Meiltä saat palvelut kaikkeen rakentamiseen! Kokeneena rakennusliikkeenä voimme auttaa hankkeessa aina hankesuunnitteluvaiheesta urakointiin. Keskirakenne on toiminut luottettavana kumppanina useissa toimistosaneerauksissa ja kotiremonteissa jo vuosikymmenien ajan! Ota yhteyttä ja kysy lisää, vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Toimitilat

Toteutamme unelmiesi toimitilat. Niin myymälät kuin toimistotkin, Keski-Rakenne on toteuttanut lukemattomia toimitilaremontteja.

Korjaus-rakentaminen

Suoritamme korjausrakentamisen hankkeet omakotitaloista kerrostaloihin ja tuotantolaitoksiin. Pyydä tarjous, saat meiltä aina ammattitaitoisen urakkatarjouksen!

Hissiurakat

Hissisaneeraus nostaa taloyhtiön arvoa. Kysy lisää tai pyydä tarjous

Aliurakointi

Toimimme myös kokeneena aliurakoitsijana. Lähetä tarjouspyyntö tai kysy lisää.

Uudis-rakentaminen

Keski-Rakenne toteuttaa niin pientalojen kuin suurempienkin kohteiden uudisrakentamista.

Korjausrakentamisen ammattilainen 30 vuoden kokemuksella

Kun urakoitsijana on Keski-rakenne, voit luottaa että sovitut työt tehdään jämptisti ja aikataulussa. Saat meiltä aina halutessasi selkeän urakkatarjouksen. Hyödynnämme laskennassa rakennusalan viimeisimpiä työkaluja. Näin voit olla varma että hinta on kilpailukykyinen ja työt pystytään suorittamaan huolella.

Oma kotimainen työvoima takaa parhaan lopputuloksen.

Rakennusliikkeen perustan luo kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstö. Meillä Keski-Rakenteella työvoiman muodostaa kymmenen rautaista ammattilaista. 

Rakentamisessa on tärkeää, että muutoksista ja rakentamisen etenemisestä pystytään viestimään luotettavasti. Siitä syystä  saat meiltä palvelua aina suomeksi! Niin työmailla kuin toimistollakin!